Kylling på cremet porrebund 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Rebechs Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen steges til de er let gyldenbrune.
Herefter tages de af panden og de snittede porrer/forårsløg samt bacon steges ved lav varme. 3 dl hvidvin hældes ned til bacon+porrer/forårsløg. Dette koges op. Herefter tilsættes den kvarte liter fløde, behøves ikke koges op. Salt, peber og karry tilsættes. Smag til. Kyllingen lægges i et ovnfast fad. Herefter hældes det hele fra panden over. Gratiner med ost. Sæt det hele i ovnen ved 200C. og lad det være der i 25min, eller til det hele er gyldent. |
|
Opskriften er vist 20020 gange,
og udskrevet 725 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2019-08-04 10:27:32 Tilsæt revet gulerod og ekstra væske (jeg skifter vin ud med vand) serverer normalt ris til ... himmelsk 🤗😃 mutte - 2012-03-22 11:32:18 Super lækker ret. Jeg supplerede med kartofler og gulerødder, som jeg kogte lidt først og så kom det med i ovnen til sidst blandet med porrerne. Henrik - 2012-03-08 11:20:44 Det smager suverænt godt. Egentlig underligt, da det jo i bund og grund er en ret simpel opskrift. Men sommetider er det simple ikke at kimse af. Jeg serverer med kartoffelmos lavet på bagte katofler og gratineret i ovnen. Ginie - 2009-07-14 13:23:51 Jeg plejer at lave ris til, men kartoffelmos vil også egne sig hertil. Hvis du følger opskriften helt nøj vil der ikke blive st meget sauce, så jeg giver den gerne lidt ekstra, da jeg synes det giver det sidste. Rebechs - 2008-11-20 15:36:20 Tilbehør, ris, flutes og salat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne