Porretærte 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : Christina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Margarinen smuldres i melet, salt + æg + vand tilsættes og dejen æltes sammen. Den hviler i køleskabet ca. ½ time. Fyld: Porrerne skæres i tynde skiver og koges i letsaltet vand i 5 min. Creme fraiche, æg, salt, peber, revet muskatnød og ost piskes sammen. Dejen udrulles og en tærteform beklædes hermed. Bunden forbages i 10 min ved 200 grader C. alm. ovn. Porrerne fordeles på bunden og creme fraiche-blandingen hældes over. Bages ca 30 min. Ved 200 grader C. alm. ovn. Tips: Ost efter valg, Andre grøntsager kan bruges og ofte 400g, Pinjekerner er godt strøet oven på |
|
Opskriften er vist 51178 gange,
og udskrevet 1694 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (17 stemmer) |
|
Kommentarer elna nyholnm - 2018-05-03 18:49:46 Hvor stort bæger fraiche anvendes: 500 gr eller 250 gr anonym - 2013-09-19 15:09:16 virkelig lækker :-) Manja - 2012-08-15 18:11:13 Den smager utrolig godt både varm og kold. Jeg undlader dog muskatnød og pinjekerner. Istedet kommer jeg lidt skinketern i. Nina - 2007-07-08 11:52:26 Jeg glæder mig til at smage den. Den lyder ret lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne