Kalkunret med porrer og bacon
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Asta Indsendt : |
|
|
Svits kalkunbryst på alle sider i fedtstof på en pande. Læg brystet i et ovnfast fad eller lille bradepande. Skær dybe riller i kalkunbrystet med ca. 1 cm`s dybe mellemrum. Fordel flødeost med urter i rillerne. Svits bacon på panden. Tag baconen af panden. Svits derefter porrer skåret i ringe i fedtstoffet nogle min. Kom baconen tilbage på panden og hæld piskefløde ved. Krydr med salt og peber og hæld stegeskyen i fadet.
steges ved 200 grader i ca 50 min. eller til det er gennemstegt. Dryp stegen med stegeskyen et par gange undervejs. Lad kødet hvile, før det skæres i skiver og serveres med friskkogt pasta eller ovnstegte kartoffelbåde. Kogt broccoli og /eller tomatsalat er godt tilbehør.
Tips: Ønskers der mere "sauce" kan man evt. tilsætte lidt bouillon sammen med piskefløden. |
|
Opskriften er vist 23911 gange,
og udskrevet 580 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Hannah - 2019-05-03 18:53:00 Denne ret smager virkelig godt og er nem at lave - også til gæster :-) Kleis - 2012-11-20 16:50:29 Virkelig lækker.. og let at lave. Kan varmt anbefales. Også til gæstemad. Beth - 2005-01-01 01:01:01 Saucen smager rigtig dejligt. Næste gang jeg prøver denne opskrift vil jeg undlade flødeosten, og stege kalkunbrystet helt, kun med salt og peber. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne