Farseret porrer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne skæres i 4-5 cm lange stykker og koges 2-3 minutter i vand tilsat salt. Rør farsen af kød, mel, æg, salt, peber, løg og mælk. Fars og porrer lægges lagvis i et ildfast fad og tomatpure hældes over og bages i ovnen ca. 1 time ved 175 grd.
|
|
Opskriften er vist 32071 gange,
og udskrevet 1034 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Lene W. Knudsen - 2012-02-23 10:45:51 Tomatpuré mangler under ingredienser |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne