Porrer med tranebær og kartoffelmos
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : |
|
|
Kog kartoflerne møre i vand uden salt. Rens porrerne og skær dem i lange skrå skiver. Sauter dem i olivenolien med timian for høj varme i et par minutter. Skru ned, læg låg på og damp porrerne møre i deres egen saft, ca. 10 min. Tilsæt tranebærkompotten og varm igennem. Kom porrer og tranebær i et dybt fad og hold dem varme.
Kog den hakkede persille op med mælken. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med persillemælken. Smag til med parmesanost, salt og peber og fordel den lysegrønne mos over porrerne
|
|
Opskriften er vist 14318 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne