Roastbeef med porretærte og rødvinssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
|
|
Findel smørret og rør det i melet. Ælt dejen sammen med vand og æg. Lad
dejen hvile i køleskabet.
Steg Roast Beefen og lad den hvile. Gem stegeskyen. Rens og finsnit porrerne. Kog dem 5. min. i vand med salt og lad dem dryppe af. Gem porrevandet. Rul dejen ud og beklæd eb stor smurt tærteform med dejen. Prik dejen og bed den i ca. 15 min. ved 200 grader. Rør porrevand, creme fraiche, æg og krydderier sammen. Gem lidt æggehvide. Pensel den forbagte tærtebund med lidt æggehvide. Fordel de afdryppede porrer på bunden, hæld æggemassen over og drys parmesanosten på. Bag tærten yderligere ca. 25 min. ved 200 grader. Tilbered en sauce af stegeskyen og rødvin, jævnet ganske lidt med majsmel og smagt til med salt og cayennepeber. Tilbehør Server Roast Beefen med porretærten, rødvinssauce, små eller bagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 16822 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer jetterose - 2005-01-01 01:01:01 hvorfor er der ikke en tilberedelsesanvisning på roastbeefen? det må da høre med til opskriften. vh Jette Rosenquist |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne