Hakkebøf på syrlige porrer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Hakkekødet formes i to bøffer, krydres og steges i lidt olie ca. 6-8 min på hver side. Kartoflerne koges i letsaltet vand i 20 min. Porrerne sauteres i lidt olie, krydres og tilsættes creme fraiche.
OBS. Når creme fraiche tilsættes må det ikke koge ellers skiller det. Bøfferne anrettes på sautèen og serveres med kartoflerne. |
|
Opskriften er vist 9157 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne