Farseret porre
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 196620 gange,
og udskrevet 6671 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Holgersen - 2013-01-08 17:52:01 2 dl væske er ALT for meget! anonym - 2011-03-31 12:36:36 porrerne skal da koge mere , de skal være møre. Gurli. - 2009-12-04 18:38:31 Det smager godt ud af et ½ kg fars fik jeg 9 store faseterd porre. anonym - 2009-10-26 13:39:17 Når man bruger danskvand i farsretter i stedet for alm. postevand, så er det fordi det gør farsen mere luftig på en helt anden måde. Chi - 2009-05-16 01:52:51 hvad er forskellen på at bruge dansvand og almindeligt postevand? Per - 2009-03-21 10:27:33 Til tomatsaucen brugte vi 25 g. smør, 2 spsk. mel, d.5 dl. kogevand fra kartoflerne, 70 g. koncentreret tomatpure samt salt og peber |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne