Skinkeinderlår i strimler med porrer og frisk pasta

Skinkeinderlår i strimler med porrer og frisk pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår

Ukendt oprindelseslandKilde : Bilka

Indsendt :     

Ingredienser:
800 g.skinkeinderlår, i strimler 1x1x3 cm.
100 g.røget bacon i tern
2-3 porrer i tynde skiver
1 løg
2 dl.piskefløde
 blade fra 3 stilke frisk timian
 salt
 peber
1 pk.frisk pasta
 
Opskrift:
Steg bacontern gyldne på en pande, og tag dem op.

Brun skinkestrimler og finthakkede løg i baconfedtet, og lad det simre i ca. 20 min. Porrer, fløde og frisk timian tilsættes, kog tyk og smag til med salt og peber.

Kog pastaen, og drys med bacontern.

Serveres med godt brød og hvidløgssmør.





karakterer:
Opskriften er vist 14639 gange,
og udskrevet 462 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det er KANON MED FRISE CHAMPINONG

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er super god, selv min mand som er meget kræsen syndes at vi skal have den igen

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er for meget kød, det halve er nok, men det smager rigtig godt.