Skinkeinderlår i strimler med porrer og frisk pasta
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår Kilde : Bilka Indsendt : |
|
|
Steg bacontern gyldne på en pande, og tag dem op.
Brun skinkestrimler og finthakkede løg i baconfedtet, og lad det simre i ca. 20 min. Porrer, fløde og frisk timian tilsættes, kog tyk og smag til med salt og peber. Kog pastaen, og drys med bacontern. Serveres med godt brød og hvidløgssmør. |
|
Opskriften er vist 14639 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (28 stemmer) |
|
Kommentarer mette - 2005-01-01 01:01:01 det er KANON MED FRISE CHAMPINONG mette - 2005-01-01 01:01:01 Den er super god, selv min mand som er meget kræsen syndes at vi skal have den igen Rosa - 2005-01-01 01:01:01 Det er for meget kød, det halve er nok, men det smager rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne