Kylling i Karryflødesauce med porre og broccoli
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : Mama4 Indsendt : Red : |
|
|
Champignon skæres i skiver og peberfrugt i strimler. Broccoli knækkes over til mindre stykker. Porrerne skæres i skiver.
Kom noget fedtstof på panden og svits kyllingekødet sammen med lidt karry. (dette giver kødet en bedre karrysmag) Tilsæt peberfrugt, champignon og porre. Svits det hele til kødet er mørt. Kom Broccoli i nu. Tilsæt fløde, hvidvin og bouillon og tilføj diverse krydderier til retten har en passende smag. Lad det simre ved middelvarme, til det har en passende cremet konsistens. Tips: Serveres med Ris og Flûtes. en velsmagende, nem og mættende ret til hele familien. Krydderierne er kun vejledende og karry kan f.eks erstattes af paprika i stedet. |
|
Opskriften er vist 25359 gange,
og udskrevet 527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer siquena - 2009-10-27 15:32:32 super lækker ret smager virkelig lækkert har dog undladet hvidvinen da jeg ikke fik købt det med hjem. Kan absolut anbefales herfra:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne