Farsbrød med porrer og gulerødder
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør alle ingredienserne til farsen sammen og spæd med danskvand til farsen har den rette konsistens.
Kog porrerne møre i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af i en sigte. Læg halvdelen af farsen i en lille folieform. Skær porrerne i passende stykker og pres dem ned i farsen. De skal ligge på den lange led. Dæk med resten af farsen. Læg alufolie over og bag i ovn ved 190 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter. Serveres med kogte kartofler og gulerødder. Brug væden fra farsbrødet til sovs. |
|
Opskriften er vist 73357 gange,
og udskrevet 1769 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-06-24 17:33:24 med hvidløg og muskat - så er det en fantastisk spise - dertil nye kartofler, råkost og persillesovs... MUMS et festmåltid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne