Farsbrød med porrer og gulerødder

Farsbrød med porrer og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Farsbrød med porrer og gulerødder, billede 4 Farsbrød med porrer og gulerødder, billede 1 Farsbrød med porrer og gulerødder, billede 2 Farsbrød med porrer og gulerødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.magert hakket kalve- og skinkekød
1 æg
1 revet løg
1 stor revet gulerod
1 spsk.hvedemel
 salt
 peber
2 tynde porrer
 evt.danskvand
 
Opskrift:
Rør alle ingredienserne til farsen sammen og spæd med danskvand til farsen har den rette konsistens.

Kog porrerne møre i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.

Læg halvdelen af farsen i en lille folieform. Skær porrerne i passende stykker og pres dem ned i farsen. De skal ligge på den lange led. Dæk med resten af farsen.

Læg alufolie over og bag i ovn ved 190 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter.

Serveres med kogte kartofler og gulerødder. Brug væden fra farsbrødet til sovs.





karakterer:
Opskriften er vist 73726 gange,
og udskrevet 1773 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-24 17:33:24
med hvidløg og muskat - så er det en fantastisk spise - dertil nye kartofler, råkost og persillesovs... MUMS et festmåltid