Porretærte 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 193445 gange,
og udskrevet 5258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (103 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-30 08:36:39 Jeg synes ikke tærten smager af ret meget. Ret kedelig. Michelle - 2011-05-15 08:39:47 Er den fryseegnet? Lise. - 2011-03-30 17:29:47 Rigtig lækker tærte, og fyldet passer også godt sammen med en grov tærtebund :-) niels - 2010-11-17 11:24:19 utrolig nem og lækker I&J - 2009-11-07 15:14:18 Kan helt sikkert anbefales. En rigtig lækker tærte, og har kun fået positiv respons fra gæster. Har dig kogt porrerne istedet for at stege dem, idet jeg ikke behøver at holde konstant øje på dem annika - 2009-10-18 12:10:14 lækker!selv om jeg brukte vaniljeyogurt istedenfor kvark Dorte - 2009-10-09 20:53:32 Den smager bare super, selvom jeg brugte sødmælksyoghurt istedet for fløde og kvark:) henny-hansen - 2008-04-08 18:04:33 jeg forbagte bunden i 10-12 minutter, og derefter fyldet i. Krydrede dette med salt og peber og reven muskat.Puttede lidt natron i dejen for at få den til at blive mere luftig, når den var bagt. Strøede med rasp, men reven ost vil også være godt. Bagte ca. ½ time, inden den var færdig. chris - 2006-12-28 21:53:08 hvor mange personer er der til? Lotte - 2005-01-01 01:01:01 hvor meget kvark skal der i fyldet?? Jyden - 2005-01-01 01:01:01 Skal der kvark i både bund og fyld, hvis ja hvor meget skal der så i fyldet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne