Porresoufflé
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Hak porrer og løg fint og svits dem i smør.
Pisk æg, fløde og mælk sammen med en gaffel og kom krydderierne i. Kom de svitsede porrer og løg i samt porretoppe.
Smør 4 små ramekinforme med olie og fordel soufflémassen i formene og bag i vandbad ca. 20 min ved 200 grader C. Vend dem ud af formen og server varme.
|
|
Opskriften er vist 19339 gange,
og udskrevet 455 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne