Kyllingebryst med svesker og porrer
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Skær en lomme i hvert kyllingebryst og fyld dem med et par svesker og en lille kvist rosmarin.
Luk med en kødnål og krydr med salt og peber.
Rens porrerne og snit dem fint. Brun kyllingebrysterne i en gryde med smør og tilsæt porrerne. Lad det simre et par minutter og spæd med vin. Kog det godt igennem og tilsæt bouillon. Lad det simre under låg 8-10 minutter. Tag kødet op på et varmt fad og hæld fløden i gryden. Kog sovsen over rask varme, til den bliver cremet i konsistensen. Smag til med salt og peber og hæld sovsen omkring kødet. Server med det valgte tilbehør |
|
Opskriften er vist 3837 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne