Porretærte med skinke og mandler

Porretærte med skinke og mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrøntsagsTærte

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Tærtedej:
50 g.grahamsmel
50 g.fint hvedemel eller 100 g fuldkornshvedemel
50 g.margarine
0.5 dl.vand
 salt
 
 Fyld:
600 g.porrer
100 g.skinke
2 æg
2 dl.vand
 salt
 peber
25 g.mandler
 
Opskrift:
Margarinen smuldres i mel og salt, og æltes sammen med vand. Dejen hviler evt. 1/2 time i køleskab. Dejen trykkes ud i en smurt tærteform, bunden prikkes med en gaffel og forbages i ca.15 min. ved 200 o. Porrerne renses, skæres i skiver og koges i letsaltet vand ca. 4 min. Hældes i en sigte og drypper godt af. Skinken skæres i strimler og fordeles sammen med porrerne på den forbagte bund. Æg, vand og krydderier piskes let sammen og hældes over. Mandlerne lægges øverst, og tærten bages ved 200 o i 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 37790 gange,
og udskrevet 1305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu