Porretærte med skinke og mandler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smuldres i mel og salt, og æltes sammen med vand. Dejen hviler evt. 1/2 time i køleskab. Dejen trykkes ud i en smurt tærteform, bunden prikkes med en gaffel og forbages i ca.15 min. ved 200 o.
Porrerne renses, skæres i skiver og koges i letsaltet vand ca. 4 min. Hældes i en sigte og drypper godt af.
Skinken skæres i strimler og fordeles sammen med porrerne på den forbagte bund.
Æg, vand og krydderier piskes let sammen og hældes over.
Mandlerne lægges øverst, og tærten bages ved 200 o i 20 min.
|
|
Opskriften er vist 37790 gange,
og udskrevet 1305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne