Kylling på cremet porrebund
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 622063 gange,
og udskrevet 34019 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (301 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-10-25 12:02:05 Kan resterne fryses og varmes igen? anonym - 2023-08-16 18:37:03 Kan resterne af retten varmes dagen efter Berit - 2021-09-15 16:30:52 Jeg bruger mindre stykker brystfilet og så kommer jeg spinat i også. Det er også godt 🤗 Bent - 2021-07-22 15:16:10 Smager rigtigt godt. :) Er en gammel stjav som er nødt til at lave mad selv da min kone døde fo tre år siden. Er blevet meget mere klog på at lave mad. M. Vadmand - 2020-07-18 17:56:40 Vi er vilde med den herhjemme. Den smager bare rigtig godt, og er rigtig nem at lave. Max Møller - 2020-02-21 08:12:21 Får mundvannet til at løbe. Dinesen - 2020-02-09 18:14:52 Relativ hurtigt og nemt. Og så smager det fantastisk og af meget mere end det egentlig er... Rigtig god opskrift. Jense. - 2017-11-15 11:29:29 Hold nu op ! Tænk at sådan en simpelt ret kan smage så fantastisk og ikke mindst et saftigt kyllingestykke , jeg tilføjede lidt muskat . Det er en keeper Kjell - 2017-06-14 17:08:49 Bruger mango chutney som tilbehør, det bliver det ikke ringere af Zebina - 2017-04-06 15:25:50 Smager bare total godt.. mig og kæresten er helt pjattet med denne ret.. bliver lavet tit. :D dortejohnsen - 2014-07-13 18:34:40 kan det fryses ned Tonsax - 2012-03-22 14:05:59 Dette er en ret som jeg med glæde vender tilbage til.Synes ærlig talt det er S.... lige meget om den har siddet på en pk kyllingefileter fra Fakta el har været vist på tv 2, handler det ikke om smagen og gode råd til forandringer til opskriften?? I dag tilsatte jeg blegselleri og ribsgele( da jeg havde saltet for meget) næste gang vil jeg prøve med peberfrugt, kun fantasien sætter grænser.Denne ret ville jeg give 12 hvis jeg kunne. Søs - 2012-02-18 19:42:25 Lavede fyld af 300 g bacon, 1 porre, 1 stort rødløg, 1 stor snack peber, 1 stor gulerod, 4 dl fløde rystet med 2 spsk mel, 2 dl vand, 1 hønseboulionterning og smagt til med hvidløgspeber (ingen salt). Giver super smag og flotte farver. Herpå 6 brunede kyllingebrystfilet krydret med salt og hvidløgspeber. Rækker til 2 dage hos os eller til 6 personer som gæstemad. Serveret med fuldkornsris og ikke andet. Mums. Ørslevvester - 2012-02-13 11:07:00 En fantastisk ret som smager perfekt. Ingen direkte ret til børn, men alle voksne var vilde og har bedt om opskriften. Frk. Mejlvang - 2011-12-12 12:17:32 Mmmmmm det er bare så lækker og nem en ret :) en af favorit opskrifterne ;) Hvipsen - 2011-12-09 11:59:47 Ja den kan godt fryses. anonym - 2011-08-21 09:33:50 Kan retten fryses hvis der er en rest tilbage? Rigtig lækker aftensmad ;o) JeanetteJosefine - 2010-07-08 19:41:33 Sådan lækker ret! Jeg lavede sprøde baconstykker til at drysse over ved servering + friske krydderurter, lækkert og ser samtidig nydeligt ud. Istedet for ris brugte jeg frisk pasta. Sovsen måtte gerne have været mere ''fast''. Anita - 2010-04-03 17:42:14 8/8-2008 + god opskrift, brugte 2 porre og 200 gram bacon, spar lidt på saltet, og brug 1 -1½ dl. ost. Det er nok at steget maden i 20 minutter. Anita - 2010-03-27 15:53:07 1/1-2007 Rigtig god opskrift. Brugte 3 store porre, lidt gulerødder, 250 gram bacon og så lidt mere fløde. BJ - 2010-03-12 18:42:24 3 porre og 3 dl hvidvin blev den ikke dårligere af :) Lone - 2010-03-01 18:30:21 Rigtig lækkeert. Brugte 3 porrer, og erstatede noget af fløden med mælk + maizena. Tiberedte det i 18 min i microovn 350W + grill. Karen - 2010-01-14 16:16:31 En ret jeg vender tilbage til gang på gang. Lækkert anonym - 2009-10-08 19:07:04 evt lidt mere porre, og mere fløde og hvidvin hansen - 2008-11-17 08:35:14 Opskriften er også god til koteletter i fad og skinkesnitzler skattemanden - 2008-11-17 08:23:23 Er enig i alle de roser, der er uddelt. Jeg kan dog bedst lide retten, når jeg laver den med kyllingeinderfileter. Malene - 2008-09-19 11:27:42 Super god ret. Smager godt med lidt timian, hvidløg og citronsaft i. :) Sabrina - 2008-06-09 15:58:51 Det er en af de bedste retter med kylling efter min mening :) Mmm, squash og champingnon lyder lækkert, det skal da prøves! bkh - 2008-02-17 16:20:21 Prøv også med fadkoteletter. Det er også rigtig godt. Og så bruger jeg mornaysauce i stedet for ost og væden fra champignoner i stedet for hvidvin. Det er en nem hverdagsret men også god til mange gæster. kajpeter453 - 2008-02-07 13:41:09 vi kan godt li denne ret, men uden hvidvin, vi bruger boullion og noget mere piskefløde, revet gullerødder, så det får lidt farve man kan få vin det skal værer rød eller hvid Esbjerg3078 - 2008-01-28 17:36:14 Jeg snyes den ser rat lækker ud, jeg ville prøv og lave den en dag. mette - 2008-01-14 15:59:29 det er bare en god ret, min mand bryder sig ikke om kylling men den her var bare alletiders jeg tilsatte hvidløg og et løg i det var godt, men den er nu god AMD - 2007-12-28 12:34:20 Har prøvet at bruge den til Lakse bøffer den er super Anja - 2007-12-05 19:00:29 Paprika, gullerødder, hidløg og champingnon er helt perfekt i retten. Majbritt - 2007-11-28 19:39:51 Hmmm... sjovt nok fuldstændigt identisk med den opskrift der sidder på de frosne kyllinge filetter fra FAKTA - men godt smager det jo ;o) Mie - 2007-10-31 21:56:01 Fantastisk, behøver ikke salt, bacon'en er nok TBR - 2007-08-22 23:56:06 Fantastisk opskrift. Intet mindre! Majbrit - 2007-08-13 01:29:21 2-3 porrer og så har du glemt paprikaen. Opskriften er fra Tv2. Den kan varieres på utallige måder. Meget fin gæsteret. Ruth - 2007-08-13 01:03:35 Meget lækker ret. Brugte dog nye kartofler i stedet for ris og undlod osten Beth - 2007-05-02 08:05:48 Kom ikke salt i før tilsidst når retten smages til. Jeg bruger også bouillon istedet for hvidvin. Sarah - 2007-04-05 14:56:00 Jeg puttede champignon og gulerødder og ekstra porrer i, for at gøre det mere sundt :) også lidt mindre fløde Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne