Kylling med porrer og mornaysauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Nadja Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær porre ud i skiver, skyld dem godt i en sigte under rindende vand og put dem i en skål. Skær også kylling ud i mundrette tern.
Steg bacon i en sauterpande, når bacon er halvt færdigt ca. 2 min. putter du porre i og steger bacon færdig sammen med porre. Når det er færdigt tager du det op i skålen du havde porre i. Nu putter du kylling i og steger til det er færdigt. Imens du steger kylling skal du sætte vand over til nudler. Når kyllingen er færdig putter du porre og bacon i og hælder mornaysovsen i. Når vandet til nudlerne koger putter du nudler i. Når de er færdige og mornaysovsen er varm serveres det. |
|
Opskriften er vist 113408 gange,
og udskrevet 1513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Mikael - 2018-12-22 07:53:10 Brugte den som fyld i en tærte, minus nudler. Butterdej med låg på. Men så vent med at putte porrer i til fyldet skal i tærten. Kold pasta kan give mere fyld, hvis man har en rest. Annedhansen - 2014-02-28 18:33:58 Tosse god opskrift. Hurtig og nem at lave. Kom dog lidt rød peber og paprika i. Det gjorde bestemt ikke opskriften dårligere.... MUMS....... :-) Anne - 2013-09-03 19:35:37 Dejlig hurtig ret til en som bor alene. Kamilla - 2013-04-28 17:50:16 SÅ lækker ret! Jeg kan normalt ikke li for meget mornay sauce men det smager bare så godt sammen med det! Vi brugte noget hakket kyllingekød istedet for filet, med dejligt resultat. mrshansen - 2011-09-27 19:43:07 en hurtig ret som er velegnet til "idrætsdagene". men helt klart kun en ret for folk som elsker morneysovs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne