Porretærte (glutenfri)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Margarinen smuldres i melet. Salt og vand tilsættes. Dejen æltes til den bliver fast og stilles i køleskabet i ca. 30 min. Herefter beklædes en smurt tærteform med dejen. Bages ved 200° i 30-40 min. Fyld: Porrer i skiver, skinke og bacon blandes i en gryde og simrer til porrerne er bløde, mens bunden forsteger. Fyldet fordeles på tærtebunden, og æggestanden røres sammen og hældes over fyldet. Tærten bages i ovn ved 200 grader C ½ time. Hold øje med osten - bliver den for mørk, lægges et stykke folie over de sidste 10 minutter. Serveres med friskbagt flute og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 17442 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne