Porretærte med spegeskinke

Porretærte med spegeskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - GrøntsagsTærte

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.hvedemel
30 g.margarine
20 g.boghvedegryn
1 dl.vand
0.5 tsk.salt
 
 Fyld:
1 porre
1 æg
100 g.hytteost
1 dl.mælk
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 
 Pynt:
 purløg
 basilikum
 
 Tilbehør:
 spegeskinke
 
Opskrift:
Saml dejen. Fordel den i en smurt tærteform og forbag den 10 min. ved 200°. Rens porren og skær den i skiver. Kog den i et par min. og fordel den på tærtebunden. Pisk æg, hytteost, mælk, salt og peber sammen og hæld det over. Bag tærten ved 200° i ca. 30 min. Anret spegeskinke på tærten og pynt med purløg og basilikum.

Tips:

Fyldet i tærten kan du variere efter lyst og årstid, og fx vil løg, squash, tomater, bønner og kål også være velegnet.





karakterer:
Opskriften er vist 11850 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu