Porretærte med spegeskinke
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Saml dejen. Fordel den i en smurt tærteform og forbag den 10 min. ved 200°. Rens porren og skær den i skiver. Kog den i et par min. og fordel den på tærtebunden. Pisk æg, hytteost, mælk, salt og peber sammen og hæld det over. Bag tærten ved 200° i ca. 30 min. Anret spegeskinke på tærten og pynt med purløg og basilikum.
Tips: Fyldet i tærten kan du variere efter lyst og årstid, og fx vil løg, squash, tomater, bønner og kål også være velegnet. |
|
Opskriften er vist 11850 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne