Stegt lammebov med citron/porresauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Lammeboven krydres med salt og peber, og der lægges nogle klatter smør oven på.
Boven steges på rist i en forvarmet ovn med 1 ltr. vand i bradepanden 30 - 40 min. ved 220 grader.
Saucen: Lammeskyen koges ned med citronsaften. Porren skåret i tynde ringe tilsættes. Saucen koges ind med smørret til den har en passende konsistens. Reven citronskal tilsættes til sidst. Boven skæres ud, grøntsager og sauce serveres til. |
|
Opskriften er vist 10775 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne