Porretærte med baconsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Bland mel, salt og persille i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen til det ligner revet ost. Saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens side. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Forbag bunden og lad den køle lidt af. Fyld: Smelt smørret i en pande på stort blus og ved kraftig varme, uden at det bruner. Svits porrerne i ca.3 min. Rør Mornaysauce og æg sammen og tilsæt muskatnød, salt, peber og de svitsede porrer. Fordel fyldet i den forbagte bund. Baconsalat: Læg baconskiverne i en lille bradepande (ca. 19 x 26 cm) og steg baconen sammen med tærten. Tag den gyldne og sprøde bacon ud efter ca. 25 min. og læg den på fedtsugende papir. Hak baconen groft. Anret de revne salatblade og bacon lagvis i en skål og server baconsalaten sammen med den lune porretærte. |
|
Opskriften er vist 25420 gange,
og udskrevet 558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Hardy Bach - 2015-03-10 16:10:53 Pesillen i forklaringen under dejen, står ikke i opskriften? charlotte - 2008-09-30 16:07:12 hvor mange grader bager du den ved og hvor længe ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne