Tærte med porre, bacon og skinke
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Pip Indsendt : Red : |
|
|
Bunden æltes sammen med hænderne og stilles i køleskab ½ time.
Bunden vil skille af og drysse meget, men det er meningen. Efter ½ time tages den ud af køleskabet, og presses rundt i den smurte form. (Den kan ikke rulles på, men skal glattes ud) og forvarmes i ovn ved 200 grader i 15 minutter.
Porrer i skiver, skinke strimlerne og bacon ternene blandes i en gryde med en klat smør og simrer til porrerne er bløde, mens bunden forsteger. Fyldet fordeles på tærtebunden, og toppens ingredienser røres sammen og hældes over fyldet. Tærten bages i ovn ved 200 grader C ½ time. Hold øje med osten - bliver den for mørk, lægges et stykke folie over de sidste 10 minutter. Tips: Bunden er dejlig sprød og tykkkere end de fleste, ta lidt mindre ingredienser i bunden, hvis en tyndere bund ønskes. Alm. ovn bedst, varmmluft kun 20-25min |
|
Opskriften er vist 42552 gange,
og udskrevet 911 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-09-24 13:55:39 1 bdt. porrer, hvor mange er det? Kan der bruges løg i stedet for porrer? anonym - 2007-11-14 17:40:10 300 gr mel i en diabetes opskrift. Så hellere spise direkte af sukkerskålen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne