kylling på cremet porrebund 03
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : c.thierry Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 101274 gange,
og udskrevet 2459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Claus Borg - 2016-10-24 10:31:51 Hvor meget er to porrer.... kan det opgives i gram. Preben - 2016-03-13 14:01:23 Super opskrift. Altid et hit. Helle - 2012-10-12 17:57:57 Jeg kommer også revet gulerod i - Det giver en god farve. Måske man kan udskifte bacon med skinketern? Mariet - 2012-03-11 13:04:58 Hvad kan man ombytte med Bacon,kan der komme andet istedet for bacon?:) Hans Bindesbøl - 2011-11-30 16:39:54 Kanon... Simpelhen bare god, fik den serveret med ovenstegte rodknolde Grete - 2010-12-13 21:37:41 Kanon opskrift serverede med frisk pasta, salat og flutes - kan varmt anbefales Jens Olsen - 2008-05-16 12:50:42 Det er en super opskrift. Det er uden tivl den bedste opskrift jeg har fundet på nette indtil nu. Alle jeg har serveret den for har kunnet lide den. Et klart 10-tal:) Katharina - 2008-03-16 06:54:49 Det er en lækker ret. Meget nem og hele familien kunne lide den. Vi serverede den med frisk pasta til. Kunne sagtens finde på at servere den tíl gæster. Brugte madlavningsfløde.. TBR - 2007-08-22 23:55:29 Forrygende opskrift. Hele familien syntes det var godt! Charlotte Erbs - 2007-03-22 13:18:05 Den smager himmelst, og selv mine kræsne piger kan lide den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne