Laks med porre og gulerod
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Læg den skind- og benfri lakseskiver med lidt mellemrum i et fad med kant. Læg alle ingredienserne til lagen i en kasserolle.
Skær porre og gulerod i skiver. Kog lagen i 8-10 minutter, så den bliver fyldig og god. Si grøntsagerne fra og hæld lagen kogende over laksen. Lagen skal dække laksen med ca. 2 cm. Dæk fadet til og lad det stå ca. 10 minutter. Laksen er parat. Servér den med en god sauce eller letstuvet hel spinat, kogte kartofler, asparges eller en salat. Laksen kan også serveres kold, evt. overtrukket med gelé og pyntet med citron og dild. |
|
Opskriften er vist 24849 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer green - 2007-01-07 20:11:01 Skal have meget længere end 10 min. Laksen var helt rå. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne