Farseret porre i fad, fedtfattigt
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fedtfattig opskrift Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens og halver porren på langs, skær den i ca. 10-15 cm lange stykker, put den i en gryde med vand og lidt salt kog i 5-7 min. Sigt vandet fra.
Hak løget i små tern, put dem i en skål, put ægget i, mel, havregryn, salt og peber og rør godt, er det meget tørt, tilsæt lidt vand til det er grødet, tilsæt så farsen og rør godt, til godt klisteret. Et lille ovnfast fad, smørres med olie og 1/3 af farsblandingen smørres ud i bunden, de kogte porrestykker fordeles jævnt over, dækkes derefter med resten af farsen. Lidt rasp drysses over. Bages/steges i ovn, med varmluft, ved ca. 200 grader C i ca. 30 minutter, eller til godt brun og sprød. Tips: Serveres med salat og pasta. Blendt evt. et blad af den kogte porre sammen med olivenolie og salt, peber og evt. lidt hvidløg og brug den som pestro sammen med pastaen. Sundt og lækkert. |
|
Opskriften er vist 233547 gange,
og udskrevet 7391 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-02-19 14:04:26 Så nemt og hurtig at lave . Det smager fantastisk . Det er fedtfattig at lave i et ovnfast i forhold at stege faserede porer på pande , med al det fedtstof det kræver . Jette - 2020-11-07 16:32:07 Savnede mormors farseret porrer, men denne opskrift er superlækkert, jeg puttede dog strimler af rød peberfrugt imellem porerne. Med kartofler og dejlig mormors brun sovs, hilsen pensionist, nu er der til 2 dage + plus en frokostpakke. anonym - 2018-09-26 13:16:01 Er de farserede porre fryseegnet? anonym - 2011-12-07 04:44:44 fedtfattig????? 46%fedt....hehe:-) anonym - 2011-05-26 16:27:02 Super god og meget nem. kan virkelig anbefales. Amalie - 2011-03-29 14:45:10 Super lækker og enkel ret! MUMS :-) fra susanne - 2011-01-27 17:13:57 super god .... Lotte - 2010-10-23 12:52:55 Mange tak for de gode billeder Per ;-) janni - 2010-07-13 08:31:40 den skal prøves i aften! :.-) Mirjam123 - 2010-05-05 13:50:11 Smager super godt:) god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne