Porretærte 05
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
DEJ:
Hvedemel, grahamsmel og salt blandes. Smørret smuldres i. Dejen samles med lidt koldt vand. Stilles koldt til fyldet er klart. FYLD: Løg og porrer svitses i lidt olie uden at blive brunt. Lidt vand tilsættes, og grøntsagerne dampes møre under låg. Creme fraiche, æg og krydderier piskes sammen og smages til. SAMLING: Dejen rulles tyndt ud og lægges i en smurt tærteform. Grøntsagerne fordelen på bunden, og creme fraiche blandingen hældes ovenpå. Osten drysses over. Tærten bages ved 200 grader (almindelig ovn) i ca ½ time, til den har fået en flot brun farve. |
|
Opskriften er vist 4822 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne