Quiche med porrer og pepperoni
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : Chi Indsendt : Red : |
|
|
Hak smør, mel og sesamfrø sammen. saml dejen hurtig med vand eller fløde. (lad endelig være at "ælte" dejen for hårdt, da den så bliver sej og ikke som mørdej).
lad dejen hvile på køl i ca. ½ time. (dejen kan gemmes på køl en dag hvis det er nødvendigt) pres dejen ud i en tærteform på ca 24 cm. (godt op i kanten, den trækker sig sammen ved bagning) -det kan godt være der er en smule tilovers, i så fald, akiver det lodret. Piske æg og fløde/vand, og tilsæt peber, salt og cayenne. hak porren og læg det oven på dejen i formen sammen med pepperonien. kom osten på, og hæld æggeblandingen over. bagesved 200 gr. i forvarmet ovn, ca. 40 minutter, eller til den er pænt mørke/gyldenbrun og "høj" i midten. (den falder sammen når den er kommet ud af ovnen. ligesom sufflé, no can do.) Tips: smager super varm lun eller kold, med en god salat til. -Et tip kan være en god let olie/eddike-kartoffelsalat med masser af purløg, forårsløg, halverede cherrytomater og ristede pinjekerner. |
|
Opskriften er vist 8665 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne