Quiche med porrer og pepperoni

Quiche med porrer og pepperoni, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Enheder

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Chi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
200 g.smør
400 g.hvedemel
6-7 spsk.vand eller fløde
3 spsk.sesamfrø
 
 Fyld:
6 æg
2-3 dl.fløde eller mælk
1-2 tsk.cayennepeber
 salt
 peber
 Pepperoni (så meget som man lyster) -ca. ½ pakke toppings pepperoni
1 Porrer så meget som man lyster bare huske der skal være plads til æg og ost
100-200 g.revet ost
 
Opskrift:
Hak smør, mel og sesamfrø sammen. saml dejen hurtig med vand eller fløde. (lad endelig være at "ælte" dejen for hårdt, da den så bliver sej og ikke som mørdej).
lad dejen hvile på køl i ca. ½ time. (dejen kan gemmes på køl en dag hvis det er nødvendigt)

pres dejen ud i en tærteform på ca 24 cm. (godt op i kanten, den trækker sig sammen ved bagning) -det kan godt være der er en smule tilovers, i så fald, akiver det lodret.

Piske æg og fløde/vand, og tilsæt peber, salt og cayenne.
hak porren og læg det oven på dejen i formen sammen med pepperonien. kom osten på, og hæld æggeblandingen over.

bagesved 200 gr. i forvarmet ovn, ca. 40 minutter, eller til den er pænt mørke/gyldenbrun og "høj" i midten.

(den falder sammen når den er kommet ud af ovnen. ligesom sufflé, no can do.)

Tips:

smager super varm lun eller kold, med en god salat til. -Et tip kan være en god let olie/eddike-kartoffelsalat med masser af purløg, forårsløg, halverede cherrytomater og ristede pinjekerner.





karakterer:
Opskriften er vist 8665 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu