Lammekoteletter med lune porrer vinaigrette
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Porrer vinaigrette:
Fjern de yderste blade af porrerne, skyl dem grundigt og skær dem i 10 cm lange stykker. Kog porrerne i letsaltet vand i 6-8 min., til de er møre. Lad porrerne afdryppe i en sigte. Rør olie, eddike, sennep, hakket hvidløg, estragon og hakket persille til en vinaigrette. Smag til med salt og peber og fordel dressingen over porrerne. Koteletter: Drys koteletterne med oregano, salt og peber. Steg dem møre i smørret i ca. 2 min. på hver side ved jævn varme. Anret koteletterne på tallerkener sammen med de lune porrer og friskkogt pasta rørt med lidt smør. |
|
Opskriften er vist 10271 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne