Kyllingefilet med porrer
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : V Nejst Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun kyllingefiletterne let og læg dem i en bradepande.
Skær porrerne i skivede og læg dem over filetterne og krydr med estragon, salt og peber. Hæld fløden over og sæt i ovnen 45 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Server med ris eller nye kartofler og salat. Tips: det smager himmelsk selv børn elsker dette |
|
Opskriften er vist 42148 gange,
og udskrevet 1078 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer ditte a - 2010-06-01 18:51:54 kom lidt champignon i, og lavede risblanding til, og det blev spist alt sammen :D Per - 2005-01-01 01:01:01 Brugte ca 350 g. porrer og kun 4 filetter da jeg mener det er nok med en kyllingefilet pr person. Jeg brugte også ren piskefløde, men skulle nok have brugt en madlavningsfløde da saucen blev lidt tynd. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne