Cremet kartoffel-porrersuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : TheJoyCook Indsendt : Red : |
|
|
1. Først varmes smør og olie op sammen uden at det bruner, og så svitses porrerne i ca. 2 minutter, så de bliver blanke.
2. Derefter tilsættes kartoffelskiverne og den dampende varme bouillon. Det koges i ca. 15 minutter, eller til kartoflerne er helt møre. 3. Gryden tages af blusset, mælken tilsættes og det hele blendes med en stavblender. 4. Gryden stilles tilbage på det varme blus på medium varme og fløden(eller creme fraicen) tilsættes under omrøring. Suppen må IKKE koge efter den er blevet blendet, men den skal dog være dampende varm. Smages til med salt og peber. Tips: Den er bedst med lidt sprøde bacontern og/eller kogte gulerødder. Der kan drysses lidt frisk persille på toppen når den serveres (: Det er super lækkert med ciabattabrød eller groft flute ved siden af. |
|
Opskriften er vist 16028 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-05-07 19:23:03 Super lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne