God porretærte
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Mazen Indsendt : Red : |
|
|
Ælt dejen sammen og lad den hvile koldt en times tid.
Rul dejen ud og beklæd en tærteform, ca. 20 cm i diameter. Skær de rensede porrer i strimler, forkog dem i letsaltet vand et par minutter. Dryppes af og afkøles lidt inden de lægges på tærtebunden. Pisk æg, creme fraiche, krydderier og ost sammen, fordel æggemassen over fyldet. Bag tærten i ovnen ved 230-250 grader i ca. 30 minutter, til den er gylden og gennembagt. *Man kan godt bruge 18 % creme fraiche (det har jeg også gjort), men – det bliver altså allerbedst med 38%! |
|
Opskriften er vist 9634 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne