Koteletter med porresauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Pippi1965 Indsendt : Red : |
|
|
Skær bacon i tynde strimler. Rens porrerne og skær dem i centimetertykke skiver.
Brun halvdelen af fedtstoffet og brun koteletterne på den ene side, krydr med salt og peber. Vend dem og kom baconet ved, steg videre til begge dele er gyldent. Smelt resten af fedtstoffet i en gryde. Kom porreskiverne i og svits under omrøring nogle minutter. Drys melet over og rør godt rundt. Hæld mælk og fløde i. Lad sovsen koge op og tilsæt grønsagsbouillon. Lad sovsen simre nodle minutter til porrerne er tilpas møre, smag til med salt og peber. Tips: Smager ekstra godt hvis du skærer koteletterne i skiver på skrå før servering. Drys med bacon og hæld lidt sovs ved siden af. Server med nye kartofler eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 9253 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne