Pasta-porreret

Pasta-porreret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Linda

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.25 posePasta skruer
3 porre
2 æggeblommer
0.5 pistefløde
2 pakkerskinke(strimler)
 salt
 peber
 Rasp
 
Opskrift:
Pasta og porre koges i gryde, porrerne ska være bløde. Hæld piskefløden i en skål og rør æggeblommer det sammen tilsæt salt og peber. Nu puttes pasta, porre, og skinke i et ildfastfad og bandes sammen, herefter hældes piskeflødeblandingen ud over. Drys herefter med rasp (el. revet ost) over retten og så sættes den i ovnen ved 200 g. i ca 15-20 min. nydes med lækkert flute og et glas kold hvidvin

Tips:

I stedet for skinke kan der bruges f.eks. kylling. og porre kan erstattes af broccoli, gulerødder eller andet, herudover kan der tilsættes løg. kun fantasien sætter grænser.





karakterer:
Opskriften er vist 14623 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu