Græsk porretærte
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fjern de yderste grimme blade af porerne, skær dem i skiver og skyld dem grundigt under rindende vand.
Varm olien i en gryde og sauter porerne i 10 minutter ved konstant omrøring.
Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med mel, smuldret fetaost, mælk, den hakkede dild, salt og peber. Kom porrerne op i massen og bland det godt sammen. Put det hele i en sliplet form og bag den i ca 1 time på ca 180 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 101926 gange,
og udskrevet 3318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Jan Robert Schade - 2022-09-01 17:11:17 På græsk: Prassopita Else - 2017-10-23 17:13:56 Dejligt, at I kommer med lidt vegetarretter KNH - 2016-10-24 11:31:56 Kan piftes ekstra op med skinketern/ - strimler e.a. til en lidt mere fyldig hovedret. Dejlig nem ret maskinsmeden - 2011-09-18 11:53:07 en rigtig god og lækker tærte, nem og hurtig at tilberede. er lige så god dagen efter stwi - 2010-07-14 20:05:03 Supernem og superlækker, hverken mere eller mindre. Mine børn elskede den og tog den kold med i skole. anonym - 2007-03-07 07:40:22 Ingredienser: 800 g. hvedemel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne