Indbagt havtaskehaler med hummerhaler og porre i spinatsauce
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Havtaskerne dampes i lidt vand, hvidvin og citronsaft. Kødet fordeles sammen med hummerhalerne, tynde porreringe og friskklippet dild på de optøede, udrullede butterdejsplader, der pakkes sammen om fyldet. Pensles med æg og bages i ovn ved 200 grader i 15-18 min.
Imens tilberedes saucen. Spinaten blancheres og blendes med fonden fra havtaskerne. Koges op og smages til med salt, peber, lidt sukker og evt. mere citronsaft. Fløden tilsættes. (Kan evt. jævnes yderligere med en smørbolle). Dæk bunden af hver tallerken med sauce. Herpå lægges butterdejspakkerne. Pynt med dildkvist og citronspringer. Hertil serveres nye kartofler med klippet dild. Resten af saucen serveres til. |
|
Opskriften er vist 16842 gange,
og udskrevet 499 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne