Røget lammekølle med porretimbale og indbagt feta

Røget lammekølle med porretimbale og indbagt feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 røget lammekølle
 
 Porretimbale:
3 porrer
5 dl.kaffefløde
7 æg
 salt
 peber
 
 Indbagt feta:
3 pladerbutterdej
 feta
 æggeblomme
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Porretimbale:
Porrer renses og skæres i skiver. Porreringe dampes let i lidt smør. Kaffefløden blandes med æg, salt og peber, og porrerne vendes i til sidst.

Massen fyldes i små smurte forme og bages i ovnen ved 180 grader til de er gennembagte, ca 15 min. Porretimbalen serveres på tynde skiver af røget lammekølle

Indbagt feta:
3 plader butterdej tøs op og rulles ud. Af hver plade skæres der ca. 8 firkanter (5x5 cm.). Kanterne pensles med æggeblomme, og der lægges 2 tern feta på midten,
Hvis man bruger feta i lage bør ternene skylles inden brug. Kværn lidt peber på og fold hjørnerne ind over osten. De små ”pakker” bages ca. 10 ved 200 grader, til de er fine og lysebrune

Tips:

De ubagte firkanter kan opbevares i køleskabet og blot sættes i ovnen, kort før de skal bruges





karakterer:
Opskriften er vist 16585 gange,
og udskrevet 653 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-03 11:58:29
Man kan med fordel komme en ½ tsk. fuld friskhakket mynte i hver timbale.