Paella med skinkestrimler, rejer og porrer

Paella med skinkestrimler, rejer og porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :
Paella med skinkestrimler, rejer og porrer, billede 4 Paella med skinkestrimler, rejer og porrer, billede 1 Paella med skinkestrimler, rejer og porrer, billede 2 Paella med skinkestrimler, rejer og porrer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200-250 g.skinkestrimler
0.5 spsk.olie
150 g.rejer
2 tsk.sojasauce
1 fedhvidløg
 citronskal
 
1-2 dl.ris
 
1 skalotteløg
0.5 spsk.olie
1 porre
0.5 rød peberfrugt
1-2 tsk.karry
 safran eller gurkemeje
1 dl.bouillon
0.25 agurk
0.5 mango
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Persille - gerne bredbladet
 
Opskrift:
Kog risene.

Skalotteløg hakkes fint og ristes i olie på en stor pande eller i en wok. Tilsæt tynde skiver porre, tern af peberfrugt og karry og rist det et par minutter. Tilsæt kogte ris, et drys safran eller gurkemeje og bouillon. Kom tern af skrællet agurk uden kerne og tern af skrællet mango i.

Dup strimlerne tørre med køkkenrulle. Kom olien på en meget varm wok eller pande, kom strimlerne på panden. Lad strimlerne danne skorpe inden kødet vendes. Steg kødet på alle sider i alt 1-1 1/2 minut. Tilsæt rejerne. Krydr med soja, hvidløg og citronskal og bland det i risblandingen.

Varm godt igennem og smag til.





karakterer:
Opskriften er vist 42867 gange,
og udskrevet 1495 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-12 14:22:06
Karry, mango??? Har ikke meget med Paella at gøre, men hver sin smag...

  -   2005-01-01 01:01:01
En meget velsmagende ret!