Paella med skinkestrimler, rejer og porrer
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog risene.
Skalotteløg hakkes fint og ristes i olie på en stor pande eller i en wok. Tilsæt tynde skiver porre, tern af peberfrugt og karry og rist det et par minutter. Tilsæt kogte ris, et drys safran eller gurkemeje og bouillon. Kom tern af skrællet agurk uden kerne og tern af skrællet mango i. Dup strimlerne tørre med køkkenrulle. Kom olien på en meget varm wok eller pande, kom strimlerne på panden. Lad strimlerne danne skorpe inden kødet vendes. Steg kødet på alle sider i alt 1-1 1/2 minut. Tilsæt rejerne. Krydr med soja, hvidløg og citronskal og bland det i risblandingen. Varm godt igennem og smag til. |
|
Opskriften er vist 42806 gange,
og udskrevet 1495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Spanien - 2011-06-12 14:22:06 Karry, mango??? Har ikke meget med Paella at gøre, men hver sin smag... anonym - 2005-01-01 01:01:01 En meget velsmagende ret! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne