Kyllingefilet på cremet porrebund
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : John Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 86411 gange,
og udskrevet 2003 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer G Hansen - 2019-03-26 09:37:55 En supper dejlig og nem ret Niels - 2017-08-28 22:53:03 Første gang jeg lavede retten og jeg lavede lidt ændringer: 6 porrer til 6 mennesker var lidt i overkanten så det skar jeg ned til 4, brugte 300 g bacon, lidt ekstra hvidvin og tilføjede 4 gulerødder. Tilbehør: Hvidløgs flutes og pastasalat bestående af pasta, rød pesto og blendede hvidløg+soltørret tomater. Wauw.. Resulterede i sindsygt mørt kylling og meget tilfredse gæster og bestemt en ret jeg laver igen! 5 Stjerner herfra! anonym - 2017-07-26 05:13:11 Jeg har lavet denne ret mange gange men undlader vin og bruger i stedet for ekstra fløde og godt med peber. Frisk pasta er også godt til retten. Per - 2016-01-21 12:09:20 1/4 ltr Piskefløde Champignon - store Hasse Hansen - 2012-03-03 11:21:06 Fantastisk ret. Nem at lave, og man kan variere den, ved at bruge gulerødder, sammen med porrene. Kaffefløde kan bruges, istedet for alm fløde. Vin kan erstattes af halvkraftigt øl annemarie olsen - 2010-10-21 09:29:54 En fantatisk ret, der vækker begejstring hos børn og børnebørn. Jeg skal dog lige tilføje, at jeg bestemt syntes at retten gør sig bedre med sød hvidvin. Det er som om, den bliver mere afrundet i smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne