Æggekage med kylling og porre
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : TommyP2 Indsendt : Red : |
|
|
Æg, fløde og krydderier piskes sammen. Kyllingfilet skæres i tern på ca. 1 cm. Porren skæres i skiver på ca. ½ cm.
Bacon steges. Fedtet fra baconen hældes i det sammenpiskede æggemasse, kylling og porre tilsættes. Steges på en sorterpande ved svag varme i ca. 45 min. Pyntes med baconskiverne, halve cherrytomater og purløg. Tips: Serveres evt. med Ciabatta eller groft brød. |
|
Opskriften er vist 11828 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne