Tærte med løg, squash, chili, spinat og porrer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Fryseegnet : Ja Indsendt af : GarpHeidi Indsendt : Red : |
|
|
Natron eller bagepulver drysses i hvedemelet og tilsættes salt, kvark eller cremefraiche, olie og letmælk eller sødmælk. Dejen røres sammen. Dejen lægges i en smurt bradepande, prikkes med en gaffel og forbages ved 200 grader i almindelig ovn i ca. 10 min.
Fyld: squashen skylles grundigt og rives på den grove side af et råkostjern (eller skrælles i lange strimler med en kartoffelskræller). Porrerne renses helt for jord og skæres i tynde ringe, også den grønne top. Chilierne befries for mellemvægge og kerner og snittes meget fint. babyspinaten skylles godt og afdryppes i en sigte. Løgene hakkes meget fint. Alle grøntsagerne blandes i en skål og fordeles over den forbagte tærtebund. Æg og mælk eller madlavningsfløde piskes sammen med salt og peber og hældes over fyldet i tærtebunden. Guado osten rives fint og fordeles over fyldet. Bages i ovnen ved 200 grader til massen er fast og gylden. Bliver fyldet for brunt, kan det dækkes med stanniol den sidste del af bagetiden. Tips: Serveres med et mix af salat bestående af hjertesalat, broccoli stok i skiver eller tern, rød snackpeber i skiver og agurk i tern med en olie-eddike dressing tilsat lidt citron. |
|
Opskriften er vist 7684 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne