Farsbrød med porre
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 44459 gange,
og udskrevet 992 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Rasmus - 2011-11-28 18:28:13 Nem at lave og ret taktnemmelig opskrift. Der er ikke så meget der kan gå galt. Jeg tillod mig at tilføje et æg, lidt mælk og lidt mel, for at gøre farsen lidt mere frikadelle-agtig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne