Kalkunmedaljoner med porrer og courgetter
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunmedaljon Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200°.
Skær det yderste blad af hver porrer og hæld kogende vand over dem. Lad dem trække 3 min. og hæld vandet fra. Hak 50 g porrer fint og skær resten af porrerene og de 2 courgetter i tykke strimler på langs. Lav en fars af finthakket porrer, bacon, brødkrumme, æg og lidt salt og peber. Form 4 medaljoner af farsen og placer dem ovenpå kalkunmedaljonerne. Vikl et porreblad om hver dobbeltmedaljon. Sauter dem i olivenolie til de er gyldne på begge sider og sæt dem i ovnen 20 min. Kom porre- og courgettestrimler i en sauterpande med 1 dl vand eller lys bouillon og lidt salt. Kog væden væk under kraftig varme, vend creme fraiche og persille i og varm det igennem. Server med pillekartofler. |
|
Opskriften er vist 10064 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne