Kalkunmedaljoner med porrer og courgetter

Kalkunmedaljoner med porrer og courgetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunmedaljon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalkunmedaljoner (2 cm tykke skiver kalkun-inderfilet)
4 nye porrer
2 slanke courgetter
100 g.brødkrumme
30 g.mager bacon, eller 50 g røget skinke i små tern
1 æg
1 spsk.olivenolie
3 spsk.hakket persille
1 dl.cremefraiche 38%
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200°.

Skær det yderste blad af hver porrer og hæld kogende vand over dem. Lad dem trække 3 min. og hæld vandet fra. Hak 50 g porrer fint og skær resten af porrerene og de 2 courgetter i tykke strimler på langs. Lav en fars af finthakket porrer, bacon, brødkrumme, æg og lidt salt og peber. Form 4 medaljoner af farsen og placer dem ovenpå kalkunmedaljonerne. Vikl et porreblad om hver dobbeltmedaljon. Sauter dem i olivenolie til de er gyldne på begge sider og sæt dem i ovnen 20 min. Kom porre- og courgettestrimler i en sauterpande med 1 dl vand eller lys bouillon og lidt salt. Kog væden væk under kraftig varme, vend creme fraiche og persille i og varm det igennem.

Server med pillekartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 10117 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu