Porretærte med Danablue
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Smør, mel, salt og vand æltes hurtigt sammen.
Dejen hviler 1 time i køleskab.
Porrerne svitses i smørret, til de er klare. Danablueosten smuldres i fløden og de sammenpisket æg kommes i. Smag til med cayenne. Hæld de afkølede porrer i æggemassen. Dejen rulles ud en smurt tærteform. Porrefyldet fordeles i tærtebunden. Tærten sættes i 200 grader C varm ovn og bages i 30-40 minutter til overfladen er let gylden. |
|
Opskriften er vist 15061 gange,
og udskrevet 676 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer MoK - 2009-05-22 16:54:32 Utrolig god tærte... Den er ekstra god med en lille salat til ellers kan den godt blive lidt "kraftig"... :) else - 2008-02-19 09:52:39 kan man evt. bruge fløde 13 eller hytteost? øboen - 2005-01-01 01:01:01 pragtful, med smag. Brug gerne 150 gr. danablue og få bid i tungen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne