Indbagt laks med porre og perleløg
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : ja Indsendt af : Mutti Indsendt : |
|
|
Rul den optøede butterdej ud på et melstrøet bord. Læg et stykke laks på hver plade, smør med sennep og drys estragon på. Pensl kanten med sammenpiskede æg og fold herefter dejen over. Tryk kanterne til med en gaffel.
Bag dem i ovnen ved 180 graderi ca. 15 - 20 min. Imens laves tilbehør eller laves i forvejen. Kog hvidvin og bouillon ind til det halve. Jævn med maizena og kom fløden på. Kog ind til passende konsistens og smag til med salt og peber. Kom de letkogte porrer i saucen sammen med perleløgene og kog igennem, til grøntsagerne er netop møre. Tilsæt hakket estragon. Server med nye kartofler og asparges. |
|
Opskriften er vist 8854 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne