Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : |
|
|
Fjern mellemvægge og frø i chilien. Bland farin, tomatpuré, saft af ½ citron og chili i bittesmå tern - eller kom det i en blender.
Skær kartoffel og løg i tynde både. Skær gulerod i små tern. Skær porrerne i tynde ringe. Varm olien godt op på en pande. Rist først kartoffelskiverne. Kom gulerod ved, derefter porrer og sidst løg. Krydr med timian, salt og peber og rist det færdigt på panden. Pynt med timian.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Opvarm olien på en pande. Krydr kødet med salt og peber. Brun kødet ca. 1 minut på hver side. Skru op for varmen. Tilsæt farinblandingen og steg yderligere 2 minutter på hver side. Tag kødet af. Dæk det med stanniol. Kom æblejuice og balsamico på panden og lad saucen koge ind, til konsistensen er som sirup.
|
|
Opskriften er vist 13055 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-04-04 20:38:12 God opskrift. Vi kom dog grøntsagerne i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne