Hakkebøf med letstuvet porre og gåsefod
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Rødt: læg tomaterne i et ildfast fad og kom hvidløgsfed, timian og olivenolie ved. Krydr med salt og peber og bag dem herpå ved 130 grader i godt 15 minutter.
Grønt: istandgør porrerne og kog dem herefter nogle minutter i letsaltet vand. Tag dem op, når de er bløde, men har bid. Læg dem i koldt vand og køl dem ned. Dryp vandet fra og steg så porrerne i lidt brunet smør. Når de er blevet gyldne, kommes hvidløg og fløde på, og det indkoges stille og roligt. Hak gåsefoden let og kom ved sammen med salt og peber. PS: i denne stuvning kan der tilsættes aspargeshoveder. Kød: form hakkekødet til fire klumper og tryk dem sammen til fine bøffer. Steg hver bøf i smør på en pande godt tre minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Server nu en bøf på hver tallerken og kom lidt porre drysset med citronskal og nogle tomater. Kog gerne nogle fine kartofler og kom dem ved. |
|
Opskriften er vist 6388 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne