Baconporrer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær toppen af porrerne, og rengør disse.
Kog porrerne til de er næsten færdige.
og læg dem til afkøling/afdrypning i et sigte.
Vikl bacon om porrerne, når disse er kolde. De vendes derefter i æg og rasp (gerne 2 gange) og steges på panden til de er gyldenbrune. Spises varme evt. med brød til. |
|
Opskriften er vist 35008 gange,
og udskrevet 700 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Shc. - 2014-02-10 18:39:21 Rigtig dejlig hverdagsret. Per - 2012-02-15 16:15:46 Vi halverede porrerne, så er de nemmere at håndtere, samtidig passer det også med en skive bacon pr. stykke porre Per Sørensen - 2010-11-13 11:40:31 Jeg kender opskriften på tilberedningen af porrerne. Det kan anbefales at spise porrerne, tilberedt som ovenstående, men med kartofler og persillesovs. Vi kalder det forloren ål - og er en meget populær ret både ved børn og voksne. Jeg kunne tænke mig at prøve at tilberede porrerne i ovnen, hvilket nok vil gøre rettet mere fedtfattig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne