Stegt gråand med porrer og kantarelragout

Stegt gråand med porrer og kantarelragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 gråænder
2 grenerosmarin
3 fint snittede skalotteløg
350 g.rensede kantareller
4 dl.piskefløde
4 rensede porrer
 smør til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm lidt smør i en gryde og brun gråænderne på alle sider. Tilsæt rosmarin og 1 kop vand. Krydr med salt og peber. Læg et låg på gryden og lad det simre 20 minutter. Vend gråænderne undervejs. Rist løg og kantarellerne på en pande i 2 - 3 minutter. Kom fløde ved ænderne og lad det simre yderligere 10 minutter. Tag ænderne op og hold dem lune. Sigt saucen og kog den igen med svampene. Partér ænderne og kog dem i saucen. Halver porrerne og damp dem i en gryde med kogende letsaltet vand indtil de er møre. Server med ænderne og den gode sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 16806 gange,
og udskrevet 433 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu