Stegt gråand med porrer og kantarelragout
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : |
|
|
Varm lidt smør i en gryde og brun gråænderne på alle sider. Tilsæt rosmarin og 1 kop vand. Krydr med salt og peber. Læg et låg på gryden og lad det simre 20 minutter. Vend gråænderne undervejs. Rist løg og kantarellerne på en pande i 2 - 3 minutter. Kom fløde ved ænderne og lad det simre yderligere 10 minutter. Tag ænderne op og hold dem lune. Sigt saucen og kog den igen med svampene. Partér ænderne og kog dem i saucen. Halver porrerne og damp dem i en gryde med kogende letsaltet vand indtil de er møre. Server med ænderne og den gode sauce.
|
|
Opskriften er vist 16887 gange,
og udskrevet 436 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne