Kalvemedaljoner med porrer i safranfløde og spinat-pasta
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Fjern de grove stilke fra spinaten og skyl bladene til de er fri for evt. jord.
Skær den øverste del af toppen af porrerne, skyl resten grundigt og skær dem i tynde ringe på 2-3 mm.
Svits så porrerringene i en gryde i en spsk. smør, tilsæt safran og piskefløde og lad porrerne koge møre i ca. 10 minutter.
Smag dem til med lidt salt og citronsaft.
Smelt smør og olie på en stegepande og brun kalvemedaillonerne ved rimelig høj varme. Skru ned og steg videre så medaillonerne får ca. 4-7 minutter på hver side, alt efter hvor tykke, de er, og om du vil have dem rosa eller gennemstegt. Krydr med salt og peber, tag medaillonerne af panden og kasser fedtstoffet. Kog pastaen i en gryde med vand så længe, som der er angivet på emballagen. Hæld så vandet fra og kom de skyllede spinatblade ned i den varme pasta i gryden. Rør rundt i 1 minuts tid til spinaten er faldet sammen og krydr med salt og peber. Server kalvemedaillonerne med porre i safranfløde og giv spinat-pastaen til. |
|
Opskriften er vist 10995 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Deanie - 2005-01-01 01:01:01 Er utrolig lækker. Kan også laves med svinemørbrad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne