Nøddepaneret kalkunschnitzel med porresauce

Nøddepaneret kalkunschnitzel med porresauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalkunschnitzler à 180 g
 lidt hvedemel
120 g.hasselnøddeflager
 smør til stegning
 salt
2 æggehvider
 
 Sauce:
1 stortløg
1 porre
50 g.margarine
 hvedemel
 dl.lys bouillon
 tørret dild
 salt
 
 Tilbehør:
500 g.frisk pasta
4 gulerødder
4 buketter blomkål
120 g.sukkerærter
 
 
Opskrift:
Schnitzlerne bankes let og vendes først i æggehvider, derefter i mel og nøddeflager. Steges i smør på panden.

Saucen:
Løget hakkes fint og sauteres let i smør. Porren skæres i ringe og tilsættes. Drysses med mel og afbages let. Bouillonen tilsættes. Koges til porre og løg er mørt. Lige inden servering smages saucen til med salt og tørret dild.

Tilbehør:
Pastaen koges, evt. med bouillon, da det giver en bedre smag. Grøntsagerne rengøres og skæres i passende stykker. Koges let i saltet vand.





karakterer:
Opskriften er vist 10146 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu